Jump to content
Sign in to follow this  
Anne

Cerere Designer Andreea

Recommended Posts

Nick:Andreea(Anne)
Varsta:16
Discord:Andreea Anne#6252(am facut contul acum,nu stiam despre discord)
Grad:Desinger
Descriere:Bunaa,ma numesc Andreea Anne am 16 ani si sunt din Deva!Sunt o fire linistita si vreau sa ma imprietenesc cu toata lumea.Acum 2luni am aflat ca ma pricep sa editez poze si am zis sa incep sa lucrez in PhotoShop,astazi pe data de 1/12/2020 am aflat de la un prieten despre aceasta comunitate in care pot aplica de Designer fara posturi.Am mai vrut sa aplic si pe alte servere dar trebuia sa am multe posturi si nu cred ca se merita,asa ca am decis sa aplic la voi pe forum.
La ce crezi ca ne poti ajuta?:Eu va pot ajuta cu orice!Avatare,bannere,gif-uri,logo-uri si multe altele.
Dece crezi ca meriti acest grad?:Merit acest grad pentru ca sunt o fata creativa care poate face lucruri interesante in PhotoShop!
De cat timp te ocupi?:Eu lucrez in PhotoShop de 2 luni.
Cea mai buna lucrare a ta, (poza + psd):

Poza:https://imgur.com/WTqsDTW    PSD:https://imgur.com/oorH8gl

Poza:https://imgur.com/U2SnCfI        PSD:https://imgur.com/AhW1C7H (Sper sa nu va speriati)
Alte detalii:Sper sa fiu acceptata!

Edited by Anne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut andrei de pe contul secundar. Sa stii ca nu suntem atat de prosti incat sa nu ne dam seama. (Macar puteai sa-ti schimbi putin emailul ca sa nu te dai de gol). Mai nou vad ca ti-ai schimbat si genul si te cheama Andreea Anne.

Din nou, ai venit cu lucrari furate. In portofoliul tau sunt numai lucrari praf, aici in cerere esti mare zeu pe "designe" (cum zici tu). Valea la alte comunitati ce accepta membrii incapabili mintali cu iq-ul "10-11". Noi nu acceptam asa specimene in staff-ul Kround. 

Tin sa mentionez ca daca ai instalat photoshopul de 2 luni si poti sa bagi un text pe el, nu inseamna ca esti "desinger". Pacat insa ca nu ai capacitatea de a intelege si a gandi logic.

Las aceasta cerere deschisa pana maine, sa vezi mesajul meu. Si sper sa nu te mai vad pe aici. (Cel putin nu facand cerere de "desinger")

Salut. - ECHIPA KROUND

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...