P0w3r 56 Posted July 13, 2020 Salut baieti si fete,sunt sigur ca toti de pe acest forum v-ati uitat macar o data la un film sau la un serial.Deci va provoc pe fiecare sa faceti un top 3 filme/seriale vazute,eventual sa scrieti si genul (horror,actiune,drama,etc). Reguli: -Dublu post interzis -Trebuie sa fie filme pe care le ati vizionat nu din auzite Incep eu: 1.Rambo:Last blood, a fost genial actiune pura,pentru cei care iubesc actiunea e un film top (film) 2.Prison Break,cred ca majoritatea ati auzit de el,mi se pare cel mai resuti serial pe care l-am vazut,desigur poate acum exista altele mai faine dar inca nu am gasit niciunul la inaltimea lui,e un serial prea bine gandit e wow. Daca nu l-ai vazut niciodata merita ;)) genul:actiune,drama,aventura 3.Peaky blinders,mi se pare cel mai fain serial pe care l-am vazut dupa Prison Break :))) Drama,crima,thriller. Pentru iubitorii de filme gangstar ;)) Have fun! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tudor 68 Posted July 17, 2020 1. La Casa De Papel - Actiune (Cred ca il stie toata lumea) 2. Outer Banks - Teen Drama, pare de fete dar e foarte interesant ngl 3. Narcos - Dramă, Biografic, Polițist, Ficţiune poliţistă (RIP Pablo Escobar ;( ) 1 Quote Discord:tudor#9331 Instagram:@im.tudor Click me! Share this post Link to post Share on other sites