Jump to content
Sign in to follow this  
Steiner

Povestea Campionului Nami

Recommended Posts

Numele campionului : Nami

Rolul sau in-game : Support

Povestea : 
Nami este o tânără vastaya a mării care, cu încăpățânarea caracteristică, folosește sceptrul mareic pentru a controla apele și a-i proteja pe ceilalți marai. Înzestrată cu hotărâre, curaj și pasiune, Nami este prima membră a tribului care a părăsit oceanul pentru a se aventura pe pământ.

În mările de la vestul Muntelui Targon locuiește un trib vastaya numit marai. Acum mult timp, aceste creaturi asemănătoare cu sirenele au descoperit un rift în străfundurile oceanului. În el se ascundea o putere întunecată și teribilă, ce încerca să distrugă toate creaturile vii.

În mijlocul satului, maraii au așezat o rocă strălucitoare, cunoscută sub numele de ''piatra lunii'', despre care se spune că ar fi fost binecuvântată cu magie celestă. Lumina ei fantomatică și diafană îi protejează și acum de creaturile care își croiesc drum către ei din abis. O dată la fiecare o sută de ani, însă, lumina pietrei lunii începe să slăbească. În acel moment, tribul alege cel mai dârz luptător și îi oferă titlul de Alesul sau Aleasa Mării.

Apoi, războinicul trebuie să pătrundă în întunecimea rece a riftului, să supraviețuiască în lupta împotriva ororilor de acolo și să obțină o perlă abisală. Dacă reușește, se ridică la suprafață, unde îl așteaptă un călător învăluit în lumină ce coboară de pe piscul Targonului pentru a lua perla și a-i da la schimb o piatră a lunii. Este un ritual dificil, de care depind viețile multora; cu toate astea, schimbul a reușit până acum să țină în frâu creaturile din întuneric. Înainte, maraii obișnuiau să trimită un grup de soldați de elită pentru a obține perla, dar în timp și-au dat seama că, dacă în abis pătrundeau mai mulți războinici, monștrii deveneau mai puternici. Era ca și cum aceștia s-ar fi hrănit cu energia luptătorilor. De aceea, o armată ar fi fost cu siguranță anihilată de monstruozitățile din adâncuri, dar o singură iscoadă – înarmată cu legendarul sceptru al tribului marai, care putea controla mareea – putea evita pericolele suficient de mult timp încât să scape cu viață... și cu perla.

Nami își dorise dintotdeauna să ajungă Aleasa Mării, dar era prea tânără și prea impulsivă. Avea însă talent în luptă și era cunoscută în tribul ei pentru încăpățânarea de care dădea dovadă; de altfel, intra deseori în bucluc chiar din această cauză. Pe când Nami era adolescentă, lumina pietrei lunii a început din nou să slăbească pentru prima oară după un secol. Tânăra a luat și ea parte la întrecerea pentru titlul de Alesul Mării, dar, din cauza caracterului ei impulsiv, bătrânii satului i-au dat titlul lui Rasho, un războinic prudent, cunoscut pentru calmul pe care-l afișa în luptă.

Rasho s-a avântat în abis. A trecut o săptămână, apoi două. Maraii au așteptat o lună întreagă întoarcerea lui, dar n-au primit niciun semn de la acesta. Până atunci, toți Aleșii Mării reușiseră să se-ntoarcă.

Cât timp bătrânii așteptau și se certau, lumina pietrei lunii pălea din ce în ce mai mult. Nami știa că cineva TREBUIA să-i ia locul lui Rasho, înainte ca totul să fie pierdut.

De ce nu chiar ea?

Înarmată cu abisceptrul mamei sale, Nami s-a aruncat în adâncuri. După câteva zile, s-a întors cu perla și cu sceptrul alesului ucis, iar în ochi i se putea citi o groază mută. Deși impertinența fetei îi înfuriase, bătrânii satului i-au admirat curajul, numind-o Aleasa Mării în mod oficial. Nami s-a ridicat la suprafață și s-a lăsat purtată de valuri până la țărm, pentru a se întâlni cu cel ce mergea pe pământ.

Spre mirarea ei, acesta era de negăsit. În locul său, pe plajă era o bătrână.

Femeia, ai cărei bunici fuseseră martorii ultimului schimb cu Alesul Mării, i-a explicat lui Nami că nu mai aveau nicio piatră a lunii. Aspectul Lunii, singura ființă care putea crea așa ceva, fugise din Targon.

Nami nu s-a dat însă bătută. A jurat să dea de urma Aspectului și să se întoarcă acasă cu piatra lunii. Tribul ei se baza pe ea.

Prin puterea sceptrului mareic, Nami și-a creat un val de apă care s-o învăluie mereu și și-a continuat călătoria pe pământ.

Cu o hotărâre de nestrămutat, Aleasa Mării a înotat către o lume complet nouă.

  • Like 1
  • Confused 1

                                                                glPIEIW.png                                                                                                                                                                                                           "You should beware of men who take their orders from the gods."

                                                                                                                                                                                                                          Discord: Steiner#7516

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inactiv 

#closed

 


                                                                glPIEIW.png                                                                                                                                                                                                           "You should beware of men who take their orders from the gods."

                                                                                                                                                                                                                          Discord: Steiner#7516

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
  • Create New...