Floorinteo 7 Posted December 3, 2020 ► Prenume: denis ► Nick:FloorinN ► Varsta:11 ► Primele 7 cifre din cnp: nush ► Tara / Oras: Romania/Dernsa ► Discordie: Gaming World#2292 ► Descriere personală (minim 50 de cuvinte): Salut eu sunt FloorinN si imi place sa ma joc minecraft imi place sa ma joc pe telefon si cel mai important sunt mai mult timp pe discord in timpul liber ca mai fac si scoala si am timp doar sambata si duminica si in timpul saptamani si dau mute !!! ► De ce doresti sa faci parte din STAFF ?: Pentru ca sunt obisnuit ► La ce nivel de experiență te consideri? [INCEPATOR, MEDIU, AVANSAT]: AVANSAT ► Ai citit regulamentul ?: Da ► Poza cu orele jucate (tablou de bord): ► Comentarii aditionale: n-am Share this post Link to post Share on other sites
zaMarius 7 Posted December 3, 2020 Imi pare rau, dar cererea este facuta in graba si nu ai varsta minima. 1 Share this post Link to post Share on other sites
VirTual 52 Posted December 3, 2020 Nu indeplinesti cerintele, daca postezi de 2 ori cererea, nu ne va face sa trecem peste faptul ca nu ai varsta minima Share this post Link to post Share on other sites
imdennys 117 Posted December 3, 2020 Discord: discord.kround.ro Contact: imdennys#2594 ------------------------------------------ Goofies want my spot, but they don't deserve it. ------------------------------------------ | Share this post Link to post Share on other sites