Jump to content
Sign in to follow this  
toleaciumac

respins Cerere helper

Recommended Posts

► Nick: toleaciumac

► Descriere personala (minim 100 de cuvinte): Salut, sunt tolea ciumac, sunt fata si sunt foarte frumoasa. Am 14 ani si imi place sa ma uit la violetta impreuna cu prietenii mei. Mi se pare foarte quirky si un serial foarte emotionant si interesant din care oricine are cate ceva de invatat. Sunt foarte pasionat de gatit, youtuber-ul meu preferat de gatit este jamila cuisine si am invatat foarte multe de gatit de la jamila. Youtuber-ul meu preferat este Selly, dar imi place si Vlad Munteanu.  Sunt practicanta de pole dancing, este alta pasiune pe care eu o detin, ma face sa ma simt liber ca pasarea cerului. Sunt si o persoana foarte religioasa si dedicata religiei mele. Adica religiei dedicate mie. Am deja 8 adepti ai religiei mele, daca vreti sa participati dati-mi dm pe minecraft, participantii religiei mele cu mine ca Dumnezeu se numesc tolisti. Dm daca te crezi demn de religia mea.

► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: Pentru ca sunt tolea ciumac si daca nu ma faceti helper ajungeti ca Dan Diaconescu in tomberon.

► Ai citit regulamentul?: nu, imi fac propriile reguli.

► Poza cu orele jucate (scoreboard): nu e nevoie, eu sunt toleaciumac.

► Comentarii aditionale: Daca nu ma faceti helper, faceti-ma admin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
  • Create New...