Jump to content
Sign in to follow this  
saru

respins Cerere helper Saru

Recommended Posts

► Nick: saru

► Discord: saru#1205

► Descriere personala (minim 100 de cuvinte): Sunt o persoana acceptabila ... ce vreau sa spun prin acceptabila este ca in ciuda multor lucruri pe care le spun in caterinca sau la nervi de foarte putine ori port pica insa cand port pica nu uit ....  Ideea este ca in ciuda multor lucruri pe care le fac la troll , cand e nevoie sunt serios si nu ma dau deoparte cand treaba este ''intensa'' . In ciuda faptului ca am un job , am destul de mult timp liber deoarece programul meu este unul flexibil  ( VIVA LA TELEKOM ) dar si pentru ca nu am viata sociala ... sau prietenii mei nu au viata sociala ... si asta e discutabila . 

► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: In ciuda la toate punish-urile pe care le am , de fiecare data cand am fost STAFF  mi-am facut treaba serios si am respectat regulamentului 

► Ai citit regulamentul?: Da

► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/a/v2L9VZ1 

► Comentarii aditionale: vreau like la postare ... 

  • Like 2

                                             MXbQQz8.png.ffecafa528638f0a8f75637d67194fc8.png         

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am avut ocazia să mă bucur de prezența ta în STAFF, însă din ce am auzit ai fost un admin competent. Cat despre comportamentul tău, pe server ai fost agitat, ca dovadă si punish history-ul tau. O să îți monitorizez, îndeaproape comportamentul ca membru STAFF, dacă o să am plăcerea de a lucra cu tine.

#pro

 

  • Confused 1
  • Sad 1

Semnatura.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
  • Create New...