Jump to content
Sign in to follow this  
Enkay

acceptat Cerere grad Helper

Recommended Posts

► Nick:Enkay

► Descriere personala (minim 100 de cuvinte): Hei! Eu sunt Alex, am 16 ani si sunt din Zalau. Invat la Liceul Pedagogic "Gheorghe Sincai"  la profilul Filologie-Engleza Intensiv si sunt clasa a 9-a. Stiu sa vorbesc  engleza foarte bine si puutina germana:). Imi place foarte mult sa ma joc si alte jocuri precum: "Rust", "Terraria", "Assassin's Creed Oddyssey" si "Counter-Strike: Global Offensive". Ador sa fac de mancare si sa mananc in special paste:) la cerere va fac si retete daca e cazul:D. Am o fire prietenoasa si saritoare, sunt amabil  si imi face placere sa ajut pe oameni la nevoie. Stiu cand sa glumesc si cand nu. Am si o parte putin mai negativa,  sunt putin cam impulsiv si  incapatanat. Ca sporturi, acum 2 ani am practicat lupte libere, iar acum fac sala de aproximativ trei saptamani. De asemenea, stiu  cum sa imi gestionez timpul.

► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: Consider ca merit aceasta functie din mai multe motive, acestea ar fi: sunt destul de matur, in fiecare zi ma joc aproximativ 5-6 ore,  poate si mai mult, imi place sa ajut oameni cand au nevoie, ma joc minecraft de ceva timp si sunt capabil sa ajut playeri mai noi.  Sunt foarte activ pe server si au fost destul de multe momente cand nu era nici un helper on si tot  puneam screenshot-uri pe #reports cu playeri care injurau si faceau chat flood. Vreau sa ajut la dezvoltarea serverului, sa ne distram, si sa dau o mana de ajutor Staff-ului Kround!!!

► Ai citit regulamentul?: Da, l am mai citit  acum 2 minute inca o data

► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://prnt.sc/107mxiu

►Comentarii aditionale:  Va multumesc ca ati citit pana aici si pentru atentia acordata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cererea este buna, iti ofer o sansa.

#pro 


                                      新 ドラゴン   |  Instagram@matei00lei | DiscordDIE YOUNG#2854 |   新 ドラゴン                 

                                 SPOILER_bloggif_606ef1255a317.gif.922bfe3d17eca61b54e9d649014a49f5.gif                 gold_weapon.gif.80f6b271d85869b05d736abcf8d0a20a.gif                    car.gif.258ca229fe3a3e047f2db56555051fa2.gif                succ_red.gif.daf54e644630d3ceb9e1a03f06de0073.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt dispusă să îți mai acord o șansă. Fii mai atent la raspunsurile pe care le dai atat la teste cât și pe server. 

#pro

 

  • Like 1

Semnatura.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
  • Create New...