Steiner 191 Posted March 12, 2021 Lasati mai jos recomandarile voastre de manga si ce anume v-a atras atentia la ea. Incep eu cu ceva mai light, ce poate fi usor digerat. Kaichou wa maid-sama. Daca ti-a placut anime-ul o sa adori manga, relatia dintre Usui si Misaki este mult mai adancita iar Usui nu o sa ramana doar un extraterestru pervers, vei putea sa aflii povestea din partea personajului. Este usor de citit si nu foarte lunga si pot spune ca am citit-o de cel putin 5 ori. Reguli de postare: -Puteti sa lasati opinii despre recomandarile altora -Trebuie sa asteptati sa posteze inca doua persoane dupa voi ca sa puteti da reply iar la topic "You should beware of men who take their orders from the gods." Discord: Steiner#7516 Share this post Link to post Share on other sites
syn 228 Posted March 25, 2021 Kaguya-sama wa Kokurasetai Komi-san wa, Comyushou desu Act-age Yakusoku no Neverland Tensei shitara Slime Datta Ken Nu citesc deseori, dar astea-mi plac. Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now