Jump to content
Sign in to follow this  
rainbowhamud

Cerere de Desinger

Recommended Posts

Nick:RainbowHamud
Varsta:12
Discord:OrangeHam#5418
Grad:Desinger
Descriere:Sunt un baiat simplu, cu capul pe umeri, respectuos si cu simtul umorului. Stiu sa muncesc in echipa foarte bine, sunt o persoana sincera, cinstita si sociabila. Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma. Nu-mi place minciuna, prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii. Deobicei ma acomodez repede intr-un grup nou. Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur, pun suflet in tot ceea ce fac. Deobicei cand mi se acorda o sansa nu o dau in bara. Sunt o persoana asumata si accept consecintele urmate de faptele mele.
La ce crezi ca ne poti ajuta?:Va pot ajuta cu: logo-uri, Si mai pot ajuta si jucatorii daca au nevoie de o contructie cu skin-ul lor sau cap-ul lor.
Dece crezi ca meriti acest grad?:Eu consider ca merit acest grad deoarece sunt o persoana foarte activa cu mult timp si cu multa rabdare. 
De cat timp te ocupi?:Eu ma ocup de 1 an la  design-uri.
Cea mai buna lucrare a ta, (poza + psd):https://imgur.com/a/XyDkGEN Nu am auzit niciodata de un psd.
Alte detalii:Multumesc pentru timp-ul acordat pentru a citi cererea mea.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
  • Create New...