Jump to content
Sign in to follow this  
Mihai

Trecerea de la Windows 10 la Windows 11 ar putea fi gratuită

Recommended Posts

 

 

image.thumb.png.542d246a0f3a818dc401c412055ef26f.png

Se tot vorbește despre ceea ce ne va servi Microsoft la capitolul „sistem de operare”, iar noua generație a apărut pe net mai devreme decât ne-am fi așteptat. De fapt, Windows 11 și-a făcut deja simțită prezența și doritorii îl pot încerca într-o versiune preview care poate fi instalată cu ușurință.

 

Mulți ar fi de părere că Windows 11 aduce mai degrabă a macOS, cu un aspect curat și mai moder. Taskbar-ul a fost mutat pe mijloc, iar ferestrele au primit un mic redesign, devenind acum purtătoare de margini rotunjite. Dar interfața grafică nu este singurul lucru care se schimbă odată cu noua versiune: schimbările vor fi și de natură tehnică, una dintre acestea fiind un nou sistem de planificare a activităților care va pune în valoarea noile arhitecturi hibride de la Intel și AMD.

Însă partea interesantă de astăzi se leagă de indiciile care ne spun că Windows 11 ar putea avea caracterul de upgrade gratis, în condițiile în care Microsoft a anunțat că versiunea actuală a sistemului de operare își va da duhul în octombrie 2025.  Și fix această iterație, adică Windows 10, a sosit ca un upgrade „de pomană” pentru utilizatorii de Win8 și Win7, ca strădanie a dezvoltatorului de a lăsa cât mai rapid în urmă versiunile vechi.

În continuarea acestui detaliu vine și modul de instalare al Windows 11 pe sistemele care rulează OS-ul nostru cel de toate zilele. „Numero 11” vine sub forma unui fișier ISO, iar la momentul montării imaginii, respectiv al instalării, nu este necesar niciun cod de activare.  Asta reiese și din niște linii de cod regăsite în fișierele de configurare, iar utilizatorii au descoperit că upgrade-ul free este perfect compatibil cu Windows 7, 8 și 8.1.

Pare clară, simplă și aerisită, poate fi personalizată ușor, dar ceea ce ne dorim cu toții este optimizarea promptă, pentru că ne-am cam săturat de actualizări care să ne omoare PC-urile când ne este lumea mai dragă.

 

(sursa zonait.ro)


semnatura woohoo.png  

yesyesyesyesyesye.PNG

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
  • Create New...